Привремена Скупштина Народа достојног Србије

ДРЖАВЉАНИМА СРБИЈЕ
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ

Број: 1-VI-102/2022

Лета Господњег 7530. г. (11.01.2022. године)

Београд


ДРЖАВЉАНИМА СРБИЈЕ


Добри људи,


ако народ покаже своју вољу и одлучност да преузме одговорност како за себе и свој живот, тако и за животе својих поколења,

изаћи ће 16.01.2022. године,

изаћи ће да одлучно каже ропству НЕ,

и тако преузме своју већ стечену слободу.


Наравно, да ћу ја, као председник Привремене Скупштине народа достојног Србије бити испред вас докле год је потребно.


Вечерас немојте очекивати од мене да ћу вам рећи:


народе, изађите 16.01.2022. године, управо због људи који су још увек у недоумици коме да верују зато што многи "лидери" позивају народ да изађе на референдум да би на њему одлучно рекао НЕ.


Морам вам рећи: Ја сам ипак правник који је са народом од Катанићеве 15 свакога дана. Исто тако сам уз Устав, Закон и елементарну људску логику па је моје мишљење у потпуној супротности у односу на "патриотске" адвокате и политичке "лидере". Нећу да коментаришем њихове разлоге супротстављања праву и Уставу нити да се питам да ли су њихови мотиви и идеје личне, односно наметнуте - знате од кога.


Зашто се противим:


1. Изласком на референдум дајемо легитимитет узурпаторима власти;


2. Изласком рушимо кредибилитет Привремене Скупштине народа достојног Србије која се 16.06.2020. године изборила за вашу и моју апсолутну слободу;


3. Тим чињењем дајете легитимитет том већ донешеном Закону о референдуму који обесмишљава постојање државе;


4. Законом о референдуму који су узурпатори власти донели, а којим је укинут потребан број изашлих бирача за његов успех, потпуно се обесмишљава воља народа и његова сувереност која је зајемчена одредбом из члана 2. Устава.


Сувереност потиче од грађана који је врше референдумом, народном иницијативом и преко својих слободно изабраних представника.


Ниједан државни орган, политичка организација, група или појединац не може присвојити сувереност од грађана, нити успоставити власт мимо слободно изражене воље грађана.


5. Нејасно и бесмислено питање које је на њему постављено о променама Устава о којима није поведена ни најобичнија јавна расправа, говори у прилог чињеници да је реч о фарси у којој нико ко држи до себе и своје слободе, не сме учествовати.


6. Референдум је бесмислен уколико не знамо тачан број бирача, тј. величину 'бирачког тела";


7. Схватите - изашли или не изашли на референдум, ви као народ губите због већ изнетих разлога, дајући апсолутни легитимитет, овом апсолутно неуставном Закону због кога се те "патриотске снаге" нису огласиле (да не говорим о таквим неуставним Законима последњих 20 година)


Ово је правни експериментални балон који ће се ако допустимо наметнути свим земљама Европе до успостављања потпуног ропства.


Зато је крајње време да се пробудите и мислите својом главом.Лета Господњег 7530. у Београду

(11. јануар 2022. г.)


Председник Привремене Скупштине

народа достојног Србије

Оливера Ж. Илић

На следећем линку можете преузети документ за штампање:

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ