Привремена Скупштина Народа достојног Србије

ПОЗИВ НА ОКУПЉАЊЕ

17. фебруара 2022.године, 

тачније 7530. лета Господњег око 11 часова

Број: 1-VI-000101/2022

11.02.2021. године

Београд

ПОЗИВ НА ОКУПЉАЊЕ


СВИМ ДРЖАВЉАНИМА  СРБИЈЕ БЕЗ ОБЗИРА НА НАЦИОНАЛНУ ПРИПАДНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ, ЦЕЛОКУПНОЈ ДИЈАСПОРИ И СВИМ РОДОЉУБИМА, И ДОБРОНАМЕРНИМ ЉУДИМА СВЕТА МА ГДЕ БИЛИ


Драги и добри људи,


позивам вас ради народног ослобођења од зла, окупације, поробљавања, неистина, манипулација, понижавања и затирања србског народа, његовог осиромашивања и сталних покушаја генетског и сваке друге врсте уништења људи и свете прелепе и плодне земље Србије са Косовом и Метохијом коју черече, продају, трују, и претварају у затровано и безводно јалово тло -  као и против зла било које врсте  -

да се

17. фебруара 2022.године, 

тачније 7530. лета Господњег око 11 часова


са свечаним миром и великом радошћу у срцу, љубављу према отаџбини и ближњима окупимо испред здања народне Скупштине - на тргу Николе Пашића бр. 13 у Београду.

Позивам вас да својим окупљањем искажемо своје достојанство и одискона наслеђену племенитост и културу сваког нашег човека на чему нам се завиди и покушава одавно да нам се отме или поништи.

Позивам вас да покажемо да смо достојни своје Божански прелепе, богате мајке земље Србије, да смо достојни наследници својих славних витешких предака и да смо достојни своје светле и древне историје  какву нема ни један други народ.

Уздам се у истину и праведност, са поштовањем према свакоме од вас подсећам на бисер који се родио 16.06.2020. године и с правом очекујем да ћемо га својим присуством одбранити и ући у народну слободу и управљање нашом државом.


Лета Господњег 7530. г. у Београду

(11.02.2022. године)

Председник Привремене Скупштине

народа достојног Србије

Оливера Ж. Илић

На следећем линку можете преузети документ за штампање:

ПОЗИВ НА ОКУПЉАЊЕ 17. фебруара 2022.године, тачније 7530. лета Господњег око 11 часова