Привремена Скупштина Народа достојног Србије

РЕФЕРЕНДУМСКА ПРЕВАРА!

Обавештење за све држављане Србије

РЕФЕРЕНДУМСКА ПРЕВАРА!

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ДРЖАВЉАНЕ СРБИЈЕ!


Приметили смо да развлашћени, диктаторски режим поново хоће да нас превари. Неки од нас су добили путем поште некаква обавештења, послата од стране Републичке изборне комисије (РИК-а) а у вези референдума којег нам спремају као кукавичје јаје. Као прво, сви треба да знате да тај РИК у саставу у којем функционише не постоји од II седнице ПСНДС одржане 17.06.2020. године, тако да су сви њихови поступци нелегитимни. Овај њихов поступак указује само на једно, а то је њихов покушај да поврате себи легитимитет тако што би променом Устава обезбедили себи да се за све одлуке, уперене против народа Србије, сакрију иза воље тог истог народа изражене на референдуму.

Права је истина да хоће да укину цензус за верификацију резултата гласања на референдуму, тако да би референдум изгубио сваки смисао јер би и 100 људи могли да представљају вољу народа. За случај да изађе више људи, они већ имају разређен систем крађе гласова као што раде на изборима.

Шта нам је чинити како би смо ово спречили?

Први корак је да свако ко добије поштом ово обавештење од РИК-а одштампа доле закачен документ одговора, потпише га и пошаље на адресу РИК-а – Краља Милана број 14. Ово је важно послати ПРЕПОРУЧЕНО СА ПОВРАТНИЦОМ како би сте имали доказ да сте послали и да су они примили ваш одговор. Што више нас пошаље овај допис то је већа вероватноћа да ћемо моћи да докажемо да је промена устава нелегална и нелегитимна па самим тим и резулати референдума.

Узурпатори власти у Србији хоће да погазе све тековине демократског друштва и наша је обавеза да их у томе спречимо!

На следећем линку можете преузети документ за штампање:

Референдумска превара - одлука о смени
Референдумска превара - одговор РИК-у