Привремена Скупштина Народа достојног Србије

ЗАШТИТИМО ДЕЦУ 

ОД НАМЕТАЊА ОБАВЕЗНЕ ИМУНИЗАЦИЈЕ

I-II-000004/2024 Лета Господњег 7533. год.
Београд, 16.мај 2024. године

 

ОБАВЕШТЕЊЕ И УПОЗОРЕЊЕ

по питању обавезне имунизације деце


 Поштовани,

 
С обзиром на озбиљност ситуације по питању угрожености јавног здравља нашег становништва, проузрокованом разним дејствима у циљу поробљавања и уништења људског рода, а нарочито поводом активности вршења притиска здравствених установа и школа на родитеље по питању обавезне имунизације наше деце, подсећамо и обавештавамо вас о следећем:

Нелегитимна власт Републике Србије, као и јавни медијски сервис Србије, крију истину од становника наше земље да је 16. јуна 2020. године формирана Привремена Скупштина народа достојног Србије, и то у периоду неуставног стања (правног вакуума који је постојао од 03.-16.06.2020. године по Уставу Републике Србије). На основу члана 2. Става 2. Устава Републике Србије, грађани су постали непосредни носиоци суверенитета у Србији.

Такође Вас подсећамо и обавештавамо да су од 2020. године, по Уставу Републике Србије на седницама Привремене Скупштине народа достојног Србије, између осталих, донете и следеће одлуке:
- Разрешен је Председник Републике („Службене новине“ бр 2/17.06.2020.год.).
- Разрешени су Влада и сви министри („Службене новине“ бр 2/17.06.2020.год.).
- Распуштен је Кризни штаб за Ковид 19 који је у ствари одавно припреман ПРОЈЕКАТ са циљем поробљавања човечанства у сваком смислу („Службене новине“ бр 2 / 17.06.2020.год.).
- Укинута је обавезна вакцинација деце („Службене новине “ бр. 8/11.04.2021.год., („Службене новине“ бр.18 /07.04.2022.год).
- Поништавају се сви потписани споразуми и договори са Светском здраственом организацијом и прекида се сарадња са њом („Службене новине“ бр. 15/06.03.2022.год.
(„Службене новине“ бр.16 /20.03.2022.год.).

 
Као и у читавом свету, и народ у Србији се освешћује и спознаје страшну истину о овој вештачки креираној лажној пандемији, због које су људи на различите начине приморавани да се вакцинишу. Многи од њих су преминули, а неупоредиво већи број због тога има трајне здравствене и неизлечиве последице.

Сада сте почели убрзано да промовишете неопходност имунизације деце која су постала мета. Вршите притисак на школе, правите спискове невакцинисане деце, и на велико вршите психолошки притисак на родитеље и децу, што кроз гостовања разних „медицинских стручњака“ на окупираним медијима, тако и у здравственим и школским установама да деца приме и ХПВ вакцину, између осталих.

Штавише, спроводите и вакцинацију деце која имају одређене историје болести/аутоимуне болести, и спадају у здравствену категорију имуно-компромитоване деце. По саветима лекара специјалиста ова деца треба да избегавају вакцинације у будућности, због ризика да оне могу да изазову још веће компликације на здравствено стање детета.

Права истина о вакцинама ускоро ће изаћи на видело, као и сва стручно документована објашњења и докази о правом узроку настанка и развоја оваквих имунолошких проблема код деце која су претходно, уредно и по календару, била вакцинисана.

Због тога вас подсећамо да досадашња упутства и препоруке које је достављало и Министарство просвете Републике Србије НИСУ правно обавезујуће. Пре свега, оне су у супротности са постојећим члановима Устава, као и са донесеним одлукама Привремене Скупштине народа достојног Србије, појединих закона и бројних међународних конвенција о гарантованим правима деце, које ЈЕСУ правно обавезујуће ( наведено у документима у прилогу).

Сваки становник наше државе, а пре свега родитељи у овом случају, према Уставу Републике Србије имају права да им се пре било какве примене инвазивне медицинске процедуре над дететом доставе све информације о саставу, корисности, безбедности и могућој штетности и здравственим последицама исте по дете. Ви сте у апсолутној обавези да им те информације пружите. До сада, према исказима многих, на овакве захтеве, није стизао јасан одговор од стране здравствених установа. 

Због свега горе наведеног, због озбиљности ситуације и наше велике забринутости за очување квалитетног здравственог стања наше деце шаљемо вам ово

 

УПОЗОРЕЊЕ

 
Свако из редова вашег особља, ко буде вршио било какву принуду, наговарање, убеђивање или било какав други вид психичког или физичког притиска над родитељима или децом, ради пристанка на било какву инвазивну медицинску процедуру, учествоваће у озбиљном угрожавању здравља наше деце. То је саучесништво у злочину против народа. Незнање или неинформисаност није никакво оправдање и никога неће сачувати од одговорности. Пре свега пред Богом, а онда, пред народом и потомством. Мораће са тим теретом и анатемом живети.

Када убрзо дође слобода, сви починиоци и саучесници овог злочина ће, у нормалним судским процедурама, бити санкционисани. Никада се више неће моћи бавити досадашњим послом, а у складу са тежином почињених дела, биће најстрожије кажњавани.
Мислите и о томе!

 
У прилогу овог мејла достављамо вам следећа документа:


(КЛИКНИТЕ на жељени документ испод, да отворите ПДФ документ:)

  
1. Обавештење послато националном медијском сервису РТС,
2. Обавештење послато Влади Републике Србије,
3. Обавештење од 17.06.2020. – које је предато разрешеном Председнику Републике Србије,
4. Саопштење директорима образовно-васпитних установа,
5. Изјава родитеља о вакцинацији у образовно васпитним установама,
6. Захтев за потпуним информисањем о вакцинама,
7. Обавештење послато Министарству здравља,
8. Обавештење послато Министарству просвете.

На следећем линку можете преузети документ за штампање: