Привремена Скупштина Народа достојног Србије

Хитно Саопштење
поводом дешавања на Косову и Метохији

Драги достојни народе, обраћамо вам се због недавних дешавања на  Косову и Метохији, који су кулминирали 13.10.2021. године, акцијом специјалних полицијских јединица РОСУ, у којима је упуцан наш сународник Срећко Софронијевић. Косовска политика антинародног режима у Београду, свих ових година је узимала део по део Србске државе на Косову и Метохији и предавала га у руке тзв држави Косово. Не заборавите, пре 2013. године и првог Бриселског споразума, Србска држава је била присутна на Северу Косова и Метохије, наша полиција, правосуђе, просвета је функционисала и у правном систему Републике Србије. Изборе бар за Север наше покрајине је расписавао председник Народне Скупштине Републике Србије. И све се то променило једним потписом на Бриселски споразум 2013, а запечаћено другим Бриселским споразмом 2015. године. 

Годинама се издаја Косова чини постепено, уз медијско Србовање који је поразе представљао као победу. Тих година, корак по корак, режим у Београду је тзв. држави Косову, предао нашу полицију, правосуђе, електро мрежу, катастар, матичне књиге, позивни број, да би на крају све то било потврђено договором око регистарских таблица којим се стикерима прелепљује Српски грб, а Берлинским процесом  и самитом у Крању режим у Београду и човек који себе представља  Председником Државе признаје једнакост свих 6 држава на западном Балкану, укључујући и тзв Републику Косово. 

Дакле, режим у Београду уместо да чува народ и државу на Косову и Метохији, он је свесно гура у провалију. Последњи догађаји у коме је умало страдао наш сународник последица су договора два човека, један седи у Београду, а један у Приштини. Једном је потребно да по ко зна који пут прича лажну причу о бризи за Србски народ у нашој јужној покрајини. Да је то тешка манипулација, показао је и сусрет у Рашкој, представника режима у Београду и нашег народа са Косова и Метохије. Сва лажна брига је пала пред питањима  нашег народа који је наишао на тишину. Шта друго очекивати када су представници режима тражили да се тај састанак не снима. Један је разлог за такву намеру, да се одсуством јавности изврши притисак на наш народ на Косову и Метохији, да прихвати будуће потезе режима који ће довести до коначног нестанка Србске државе, јер Србске државе без Косова нема.  Уосталом да је брига режима искрена одмах би представник Српске листе у Косовској влади био позван да поднесе оставку и напусти Приштинске институције.  То се није догодило баш због подмукле преваре и нечасног договора који је могао да се заврши губитком једног живота. Другом је била потребна манифестација силе због предстојећих избора на Косову и ништа више од тога. Управо због тога, позивамо и молимо наш народ на Косову и Метохији да  17.10.2021. године не излазе на лажне изборе и да не дају легитимитет Приштинским властима. Изласком на изборе, директно се учествује у дефинитивном губитку нашег Косова и стварањем ситуације да због стања на терену Косово добије столицу у УН. 

Народ у централној Србији, разуме све ваше муке и живимо их заједно, јер режим у Београду издаје све нас заједно. Ово су времена кад мора да се стане на пут издаји, када нам И међународне околности иду у корист, нарочито након последње посете Сергеја Лаврова Србији, када је јасно рекао да ће Русија подржати све оно што Србски народ буде желео и свако решење за Косово које буде у оквирима резолуције 1244 СБ УН. Нисмо сами, потребна је наша заједничка реакција. Нашем народу у Централној Србији поручујемо да не наседа на прљаве трикове режима у Београду који покушава да нас заплаши сукобима, да би само дигли руке од Косова и њима помогли у коначној издаји. Немојмо се варати, Косово није далеко, сутра нам свима Косовска Митровица, Звечан, Газиместан може осванути у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу. Издаји нема краја. Као и много пута у историји и данас сви путеви воде на Косово. 

Живела Србија