Привремена Скупштина Народа достојног Србије

веровали или не

нелегална инаугурација нелегитимног председника србије

Још једно нелегална радња нелегалне власти:

ВЕРОВАЛИ или НЕ

Поштовани Народе Србије,

пошто је нелегитимни председник Србије распустио нелегалну Скупштину (којој је истекао нелегални мандат даном распуштања), расписао је нелегалне изборе за нелегитимног председника!

У следећем тренутку, 31. Маја 2022. нелегитимно изабрани нелегитимни председник, чак непроглашен од нелегитимне републичке изборне комисије, се нелегално опет самопроглашава.

У тренутку доласка непроглашеног председника на бину испред Скупштине, чује се и види како РТС снима члана Привремене Скупштине народа достојног Србије, Ирену Пековић, док у том тренутнку изговара да је председник Привремене Скупштине народа достојног Србије госпођа Оливера Илић.

Све се то чује уживо у преносу РТС-а.

Нелегитимни прдседник, после 2 - 3 минута каже довеженом, окупљеном народу на улици и у парку да иду кући јер пада киша.

Уласком у зграду Народне Скупштине наставља своје нелегитимне радње, које можете видети и на снимку новинске агенције Тањуг.

Позване дипломате су имале прилику да погледају и наше банере и да чују наше говорнике док су пролазили , чекајући да уђу у зграду Народне Скупштине. 

Никада у историји парламентаризма се није ништа слично догодило. Два парламента, један на платоу испред зграде Скупштине, Привремена Скупштина народа достојног Србије, легитиман по Уставу, Законима и Међународном праву, а други у згради Скупштине - нелегитиман, неуставан, распуштен, приказан на свим медијима! 

Србија јесте земља чуда!


Тањугов видео
можете погледати од 15 минута и 21 секунде и сами утврдити да се, чак и јаче од нелегалног председника, чује глас Ирене Пековић!

Ирена у свом обраћању говори да је једини легални и прави председник Привремене Скупштине народа достојног Србије госпођа Оливера Илић! 

31. Мај 2022.

Дневни лист ДАНАС је данас објавио чланак под насловом:

"Како је изгледао скуп подршке Вучићу испред Скупштине и Председништва?!

Иако мало искривљена, истина полако почиње да се пробија!