Привремена Скупштина Народа достојног Србије

ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА ПСНДС - Понашање на скуповима

Број: 1-VI-000100

09.12.2021. године

Београд


ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ НАРОДА ДОСТОЈНОГ СРБИЈЕ, ЧЛАНОВИМА ПРИВРЕМЕНЕ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА И ПРИВРЕМЕНИХ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА


Када одлазите на било који скуп народа који није у организацији Привремене Скупштине Народа достојног Србије:


1. Не покушавајте да преузмете, разбијете или обесмислите разлог за дато окупљање народа.

2. Ви сте на тај скуп изашли добровољно и понашајте се са поштовањем према идеји коју сте изашли да подржите.

3. Ако одлучите да се обратите присутнима на скупу, потрудите се да тема вашег говора буде у оквирима теме која је окупила присутне.

4. Привремену Скупштину народа достојног Србије спомените само ако процените да у оквиру вашег обраћања можете између редова да пласирате нашу идеологију и успехе.

5. Ако су организатори скупа одлучили да након обраћања крену у протестну шетњу или слично, немојте их у томе спречавати, јер то је њихов скуп. Противречењем организаторима можете дискредитовати Привремену Скупштину народа достојног Србије и могу нас ставити у кош са плаћеницима режима односно разбијачима скупова.

6. Својим излагањима на оваквим скуповима треба да индиректно привучете пажњу на рад Привремене Скупштине народа достојног Србије. Треба присутне заинтересовати да се сами запитају ко сте ви и да сами потраже информације о вама, односно о нама.

7. Коришћење банера или транспарената Привремене Скупштина народа достојног Србије на скуповима који нису у нашој организацији могуће је само после консултације са члановима ваше привремене локалне самоуправе (који ће се ако је потребно консултовати са неким из кабинета председнице Привремене Скупштине народа достојног Србије).

Молимо Вас да ово схватите озбиљно, да не дамо повода онима који су против нас да о нама причају и пишу ружне и неистините ствари. Морамо Достојно себе да представљамо у сваком сегменту нашег друштва.


У Београду, 09.12.2021. године


Канцеларија привремене Скупштине народа достојног Србије


На следећем линку можете преузети документ за штампање:

ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА ПСНДС - Понашање на скуповима