Привремена Скупштина Народа достојног Србије

Двадесет осма Седница

привремене Скупштине Народа ДОСТОЈНОГ Србије Одржана 17.09.2022. у београду

Дана 17. Септембра 2022. године, лета Господњег, одржана је двадесет осма седница Привремене Скупштине народа достојног Србије на Тргу Николе Пашића бр. 3 у Београду и донете су следеће: 

ОДЛУКЕ

1.Одлука да се персоном нон грата прогласе Габријел Ексобар – специјални представник Сједињених Америчких држава за Западни Балкан, као и Кристофер Хил – амбасадор Сједињених Америчких држава у Србији.

Образложење: оба дипломатска представника се отворено мешају у унутрашња питања суверене државе Србије и константно врше притисак на Србију како да уведе санкције Русији, тако и да се прикључи злочиначкој политици НАТО алијансе, односно Новог Светског поретка. Констатно нарушавају територијални интегритет Србије. Илустрације ради, Габријел Ескобар је изјавио да је време да се заборави да је Косово Србија. А Кристофер Хил је пре пар дана изјавио да ће се парада срама који они називају Еуропрајд одржати упркос забрани коју је прво донела Привремена Скупштина народа достојног Србије, а касније и Министарство унутрашњих послова Србије накнадном одлуком. Те две изјаве најбоље показују став ових дипломата према Србији.

2.Одлука да се уведу и одреде нови празници, а то су Дан породице и Дан деце, омладине и спорта.

Образложење: Предлажемо да се Дан породице и Дан деце, омладине и спорта уведу и обележавају првог петка, суботе и недеље у априлу месецу који би били нерадни дани. Увођење ових празника је важно управо зато што су породица, деца и омладина најугроженији од штетних утицаја лажних вредности наметнутих од стране Новог светског поретка који промовишу содомију и све што је неприродно и противно људским и Божијим законима.

3.Одлука да се формира радна група која би се бавила образовањем и васпитањем деце предшколског и школског узраста.

Образложење: Радна група би била састављена од стручњака, компетентних људи који би радили на припреми свеобухватног програма који би се огледао у постављању нових темеља за образовање и васпитање деце, а са циљем да се образовни систем врати у оквире наше традиције, породичних вредности и културе.

4.Одлука којом се држављанима Србије на предстојећем попису омогућава да пописивачима ускрате податке о здравственом стању, социјалном и имовинском статусу, а којом се такође одредбе закона којима су прописане новчане казне за лица која ускрате те податке стављају ван снаге.

Образложење: Нико не може да одговара уколико ускрати податке о здрављу, имовинском и социјалном статусу пописивачима који прикупљају све те податке само због злоупотребе и слања у централе у Бриселу и другде, што угрожава безбедност сваког од нас.

*Све одлуке ступају на снагу даном доношења.