Привремена Скупштина Народа достојног Србије

Двадесет пета Седница

привремене Скупштине Народа ДОСТОЈНОГ Србије Одржана 21.08.2022. у београду

Дана 21. Августа 2022. године, лета Господњег, одржана је двадесет пета седница привремене Скупштине народа достојног Србије на Тргу Николе Пашића бр. 3 у Београду и донете су следеће: 

ОДЛУКE

1. Одлука о избору Милане Митровић за записничара, а Данице Десанчић и Милета Станковића за овериваче записника.

2. Одлука о одбацивању Предлога Одлуке Одбора за достојанство и етику о изрицању опомене председници Привремене Скупштине народа достојног Србије Оливери Илић због невођења рачуна о достојанству и примерености речи у говору на 23. седници.

3. Одлука да сви посланици добију лични документ са сликом да је посланик Привремене Скупштине народа достојног Србије као што сваки пунолетни грађанин има личну карту.

4. Одлука о поништењу споразума бивше Владе Србије и компаније Хуавеји (Huawei) којим је граду Нишу дат статус тзв. паметног града и подношење кривичних пријава против потписника и лица која су у име града Ниша учествовала у томе.

5. Одлука о расформирању и распуштању свих Адвокатских комора у Републици Србији, као и одузимање лиценци великом броју адвоката, који наступају као продужена рука дубоке државе.

Образложење: Имајући у виду, пре свега, то да ниједна Адвокатска комора у Републици Србији преко адвоката учлањених у исте, народу РС није указала на неуставно и противзаконито имплементирање ИПАП и СОФА споразума, неуставним и незаконитим увођењем у правосудни систем институте јавног бележништва и јавних извршитеља, те није пружила никакав вид одбране Устава и заштите повређених, а Уставом загарантованих, основних људских права и никакав вид одбране и поштовања закона и законитости због увођења ових инстутута, који нашим Уставом нису предвиђена, сматрамо да ниједна Адвокатска комора у РС, као и адвокати учлањени у исте, не раде у служби и интересу народа, већ искључиво у сопственом интересу и интересу бивше власти и њихових налогодаваца.

6. Одлука Привремене скупштине народа достојног Србије о признању Доњецке Народне Републике и Луганске Народне Републике.

*Све одлуке ступају на снагу даном доношења.