Привремена Скупштина Народа достојног Србије

Двадесет трећа Седница

Привремене Скупштине Народа ДОСТОЈНОГ Србије Одржана 31.07.2022. 

Дана 31. Јула 2022. године, лета Господњег, одржана је двадесет трећа седница привремене Скупштине народа достојног Србије на Тргу Николе Пашића бр. 3 у Београду и донете су следеће: 


ОДЛУКE

1. Одлука о усвајању записника са 22. седнице одржане дана 26.06.2022. године у Раваници.

2. Одлука о избору записничара и оверивача записника.
Записничар је - Даница Десанчић
Оверивачи записника су - Борислава Митровић и Јелена Топаловић Николић.

3. Одлука о започињању државног процеса за повраћај у Србију најраскошније Србске средњевековне књиге из XIV века штампане за Србски двор, а украдене од стране аустријских официра 1688. године из манастира Привина глава (некадашњи Прњавор), а која се и дан данас чува у државној библиотеци у Минхену. Књига је по значају и вредности већа од Мирослављевог јеванђеља.

4. Одлука да се од Патријаршије Србске православне цркве затражи изјашњење да ли треба дозволити одржавање шестодневне међународне сатанистичке манифестације чије одржавање је предвиђено за период од 12. до 18. септембра, а која Београд треба да претвори у Содому.

5. Одлука да се од Патријаршије Србске православне цркве затражи помоћ у спречавању одржавања међународне шестодневне ЛГБТ параде.

6. Одлука да се од Патријаршије Србске православне цркве затражи да свештенство стане испред Србског народа у Београду и да од првог дана предвиђеног за међународно окупљање ЛГБТ популације и наредних шест дана трајања содомистичке манифестације стоје у шпалиру испред посланика Привремене Скупштине народа достојног Србије и другог окупљеног народа.

7. Одлука да се свим хотелијерима који приме припаднике геј параде на преноћиште, у де факто стању доживотно и трајно одузму дозволе за рад.

8. Одлука да сваки заменик председника Привремене скупштине народа достојног Србије може да има још по два заменика.


Председница је тачке 9., 10. и 11. из дневног реда објединила у оквиру 11. тачке Кадровске промене, а у оквиру ове тачке, издвојила три подтачке А, Б и В.

Тачка 11. подтачка А. Одлука о брисању из евиденције следећих посланика Привремене скупштине народа достојног Србије:
-Вера Ћирић (због неактивности и недолазака на седнице)
-Предраг Биочанин (због неактивности и недолазака на седнице)
-Дејан Ђукић (због неактивности и недолазака на седнице)
-Филип Топић (због неактивности и недолазака на седнице, али и због личне одлуке коју је писмено доставио Привременој скупштини народа достојног Србије).

Тачка 11. подтачка Б. Одлука за избор нових заменика председника Привремене Скупштине народа достојног Србије

1.Милана Митровић из Београда, Стари град
2.Маријана Лазић из Београда, Звездара
3.Јелена Симић из Београда, Обреновац.

Тачка 11. подтачка В. Председница Привремене скупштине народа достојног Србије Оливера Илић доноси следећу ОДЛУКУ: Разрешавају се дужности заменика председника Привремене скупштине народа достојног Србије:

1.Наташа Ковачевић,
2.Зоран Кочовић и
3.Душанка Трифунов.

*Све одлуке ступају на снагу даном доношења.