Привремена Скупштина Народа достојног Србије

ОСАМнаеста Седница

Привремене Скупштине Народа ДОСТОЈНОГ Србије Одржана 07.04.2022. у Београду

Дана 07. Априла 2022. године, лета Господњег, одржана је осамнаеста седница привремене Скупштине народа достојног Србије и донете су следеће: 

ОДЛУКE

1. Одлука о прихватању записника са 17. седнице Привремене Скупштине народа достојног Србије одржане дана 01.04.2022. године у Београду

2. Одлука о избору записничара:

-Записничар: Тања Мијајев

-Оверивачи записника: Миле Станковић и Татјана Милишић

3. Одлука да Привремена Скупштина народа достојног Србије у име србског народа и државе Србије донесе LEX SPECIALIS којим се од Руске Федерације тражи помоћ, да у сарадњи са државом Србијом на територији Косова и Метохије изврши реватилизацију тла, вода и ваздуха чије је нарушавање последица дејства НАТО снага почевши од 1999. године, реватилизацију и стављање у функцију електро-енергетског система, рудника, телекомуникационог система и водоснабдевања, да успостави стање безбедно за живот и здравље свих становника Косова и Метохије као и ревитализацију резолуције 1244 и поништавање Бриселоског споразума који је уништио територијалну целовитост и сувереност Републике Србије и којим су уз грубо кршење Устава ДЕ ФАКТО предане све институције на територији Косова и Метохије.

     Образложење:

Освајачким бомбардовањем Савезне Републике Југославије од 24. марта до 10. јуна 1999. године у операцији „племенити наковањ“ познатијој као „милосрдни анђео“ била је завршена фаза рата на Косову и Метохији. То је било друго важније војно уплитање НАТО-а након бомбардовања Републике Српске у операцији „намерна сила“ 1995. године и највећи војни сукоб у Европи, а на простору Србије и Црне Горе од времена Другог светског рата. Наспрам Југославије је стајао НАТО савез састављен од следећих држава: САД, Енглеска, Немачка, Француска, Шпанија, Италија, Канада, Турска, Белгија, Холандија, Норвершка, Данска, Португалија (преко уступања ваздушног простора), Аустрија, Словенија, Хрватска, БИХ, Македонија, Албанија, Мађарска, Бугарска и Румунија.

У рату је употребљено преко 1031 авион и 30 подморница.

НАТО је 24. марта 1999. године у 19:45h почео ваздушне нападе на војне циљеве у Социјалистичкој Републици Србији. Ваздушни удари су се касније проширили на привредне и цивилне објекте. У нападима који су трајали 78 дана тешко су оштећени инфраструктура, привредни објекти, школе, здравствене установе, медицинске куће, споменици културе, цркве и манастири. Материјална штета која је нанета СРЈ је преко 140 милијарди америчких долара. Убијено је око 3500 људи, рањено више од 12000 лица.

10. јуна након потписивања војно-техничког споразума о повлачењу југословенске војске и полиције са Косова и Метохије, у Савету безбедности је усвојена резолуција 1244 по којој СР Југославија (сада Србија) задржава суверенитет над Косовом и Метохијом али оно постаје међународни протекторат под управом УНМИК-а и КФОР-а.

НАТО агресија на Србију и њена окупација настављена је до данас. Одвија се преко бројних видљивих и невидљивих начина, преко србских издајника у власти са тешким последицама по србски народ. Народ се суочава са разореношћу инфраструктуре, загађености земљишта, воде и ваздуха. Угрожено је здравље људи, биљака и животиња експерименталним употребама хемијских и биолошких средстава ратовања као и осиромашеног уранијума баченог у великим количинама током бомбардовања из ваздухоплова на Косово и Метохију чије разорне последице по живот и здравље трпи поробљени народ Србије а нарочито Косова и Метохије.

Целокупни простор Косова и Метохије електроенергетски и телекомуникациони систем, рудници, предузећа за водоснабдевање, језера и сви водотокови, железнички, путни и ваздушни саобраћај припадају држави Србији и сваком њеном појединачном држављанину од памтивека, а противзаконито су одузети и препуштени нестручном и недомаћинском управљању поробљивача.

На Косову и Метохији су присутни нарко картели и паравојне формације које спроводе страховладу под покровитељством НАТО-а што угрожава безбедност људи, њихово здравље и животе на целој територији.


4. Одлука којом Привремена Скупштина народа достојног Србије утврђује резултате избора одржаних 03. априла 2022. године – НИШТАВНИМ.

     Образложење:

Избори који су од стране нелегитимних узурпатора власти расписани и спроведени 

03. априла2022. године ништави су из следећих разлога:

1. Расписани су противно Уставу и Законима државе Србије;

2. Расписани су од органа који за то нису били овлашћени; 

3. Председник Републике Србије је разрешен 17.6.2020.год. те није имао права да распише парламентарне изборе; 

4. Председник Народне Скупштине која је изабрана на неуставним изборима одржаним дана 21.6.2020. год. не може да распише председничке изборе; 

5. Једина институција која по Уставу и Закону може да распише изборе у Србији је Привремена Скупштина народа достојног Србије која је у складу са домаћим и међународним правом конституисана дана 16.6.2020. год. ; 

6. Чланове Републичке изборне комисије је Привремена Скупштина народа достојног Србије разрешила дана 17.6.2020. год. ; 

7. Такозвани ,,избори“ су обављени у време апсолутног медијског мрака и медијске манипулације; 

8. Изостао је период од најмање 6 месеци у којима би био обезбеђен равноправан приступ свим кандидатима и учесницима на овим изборима, како јавности тако и медијима; 

9. Законом је одређено да се попис становништва обавља по једанпут на сваких десет година. То је требало да буде обављено 2021.год., у ситуацији када се не зна тачан број становника јер попис становништва није спроведен говорити о легалним изборима у Србији је бесмислено; 

10. Дуго присутна манипулација са несређеним бирачким списковима у kојима је до 2016. год. било уписано 1.764.000 покојника као активних бирача који се злоупотребљавају до данас за креирање изборних резулата. 

5. Одлука о забрани извоза животних намирница из државе Србије.

6. Одлука о упућивању јавног протестног писма СЗО у име народа Србије о неприхватању потписа на било ком уговору, споразуму или било каквој сагласности коју је дао развлашћени министар здравља Златибор Лончар.

7. Одлука да се забрани вакцинација деце и младих против ХПВ вируса.

8. Одлука о забрани прикупљања података из вакциналних картона деце на целој територији државе Србије.

9. Одлука да се прихвати предлог укључивања у број посланика Привремене Скупштине народа достојног Србије следећих држављана Србије: 

Александар Јовановић, Зоран Милановић, Ненад Ружић и Игор Дунђер.

10. Одлука  да се потврди чланство свих новопримљених скупштинских посланика до данас.

11. Одлука да се због учињених кривичних дела велеиздаје најстроже казне: 

  а) организатори нелегалних избора одржаних 03. априла 2022. године ; 

  б) пријављени кандидати као и сви учесници на изборима одржаним  03. априла 2022. године


Све одлуке ступају на снагу даном доношења.