Привремена Скупштина Народа достојног Србије

тридесет шеста Седница

привремене Скупштине Народа ДОСТОЈНОГ Србије Одржана 03.06.2023. 
испред зграде н1, београд

Дана 03. Јуна 2023. године, лета Господњег, одржана је тридесет шеста  седница Привремене Скупштине народа достојног Србије испред зграде Н1 у Београду и донете су следеће: 

ОДЛУКЕ

1. Одлука о доношењу Декларације о осуди насиља над Србским народом у Аутономној покрајини Косово и Метохија. 

Образложење: Привремена Скупштина народа достојног Србије не одступа од Одлуке о неприхватању компромиса за Аутономну покрајину Косово и Метохију ван резолуција Савета безбедности Уједињених нација 1244 и 2131 коју је донела на 11. седници одржаној 10.07.2021. године. Поништени су сви уговори и споразуми који нарушавају суверенитет и територијални интегритет Србије. Такођер је на 19. седници донета Одлука да се хитно, без одлагања донесе одлука о извршењу дела Резолуције 1244 који се односи на утврђени број присутних војника и полиције на Косову и Метохији. Најновија дешавања на Косову и Метохији представљају грубо кршење Устава Републике Србије, резолуција УН 1244 и 2131. На делу је последњи чин окупације наше јужне покрајине, услед имплементације Бриселског споразума, као и најновијих споразума које нелегитимни представници власти у Србији нису потписали, али спороводе покушавајући да изазову сукобе, угрожавајући безбедност Србског народа на Косову и Метохији који је у потпуности препуштен окупаторима на милост и немилост од стране домаћих издајника.


2. Одлука да се најстрожије осуде све одлуке Уједињених нација које су доношене у претходном периоду, а које воде и имају за циљ озакоњење педофилије.

3. Одлука да се на територији Србије забрани увоз, производња и дистрибуција хране и производа за припрему хране који у себи садрже инсекте и друге организме штетне по здравље људи.

4. Одлука да се најстрожије казне сви који су учествовали у доношењу и спровођењу одлука о увозу, производњи и дистрибуцији генетски модификоване хране (ГМО) на територији државе Србије.

5. Одлука да се најстрожије казне сва одговорна лица у образовним институцијама за незаконито коришћење личних података просветних радника у установама у којима раде.

6. Одлука о давању сагласности на Одлуку Кабинета председника Привремене Скупштине народа достојног Србије о формирању Одбора за информативну националну безбедност Србије.

7. Одлука о давању сагласности на Одлуку Кабинета председника Привремене Скупштине народа достојног Србије о формирању Одбора за борбу против високе корупције и преиспитивање свих приватизација и државних уговора.


*Све одлуке ступају на снагу даном доношења.