Привремена Скупштина Народа достојног Србије

тридесет трећа Седница

привремене Скупштине Народа ДОСТОЈНОГ Србије Одржана 04.12.2022. у београду

Дана 04. Децембра 2022. године, лета Господњег, одржана је тридесет трећа  седница Привремене Скупштине народа достојног Србије на Тргу Николе Пашића бр. 3 у Београду и донете су следеће: 

ОДЛУКЕ

1. Oдлукa да се сви представници државних органа који су учествовали у укидању правоснажне пресуде против НАТО земаља за бомбардовање СР Југославије 1999. године казнe са 40 година робије, одузимањем имовине и да се њиховим поколењима до девет наредних колена не дозволи рад у било каквој јавној служби, било да је она државна, покрајинска или у локалној самоуправи, те да закључују било какве послове као приватна лица са државом.

2. Oдлукa да се сви представници државних органа који су учествовали у потписивању ИПАП, СОФА, Бриселског, Маракешког и УНИДРОИТ споразума казнe са 40 година робије, одузимањем имовине и да се њиховим поколењима до девет наредних колена не дозволи рад у било каквој јавној служби, било да је она државна, покрајинска или у локалној самоуправи, те да закључују било какве послове као приватна лица са државом.

3. Одлука о прихватању оставке Марије Бојовић са места координатора Одбора за природну медицину и друге сродне науке, због немогућности обављања те функције из личних и породичних разлога.

4. Одлука о стављању ван снаге Закона о комуналној полицији који je донет 2009. године и Закона о комуналној милицији донетог 2019. године.

5. Одлука о забрани производње, увоза и стављања у промет меса које није животињског порекла.

*Све одлуке ступају на снагу даном доношења.