Привремена Скупштина Народа достојног Србије

ПРАВНА ПОМОЋ НАРОДУ

ЗАШТИТИМО ДЕЦУ
од наметања обавезне имунизације

С обзиром на озбиљност ситуације по питању угрожености јавног здравља нашег становништва, проузрокованом разним дејствима у циљу поробљавања и уништења људског рода, а нарочито поводом активности вршења притиска здравствених установа и школа на родитеље по питању обавезне имунизације наше деце, подсећамо и обавештавамо вас о следећем:

ПРЕДЛОГ ПРЕБИЈАЊА
КОМПЕНЗАЦИОНИ ПРИГОВОР

У случајевима када држава од народа принудно наплаћује јавне дажбине, држављанин може истаћи ПРЕДЛОГ ПРЕБИЈАЊА - КОМПЕНЗАЦИОНИ ПРИГОВОР - на основу кога државни орган мора своје обавезе као дуг према држављанину да пребије са потраживањем.

ПРОГЛАС НАРОДУ
ВАКЦИНИСАЊЕ НИЈЕ ОБАВЕЗНО

Привремена Скупштина народа достојног Србије се обраћа свом народу у жељи да помогне и прикаже праву истину у вези вакцинисања.

СТУДЕНТИМА

Реакција на позив нелегалне власти, студентима да се пријаве за вакцинацију.

ЕПС ОДБИЈАЊЕ УГОВОРА
Обавештење свим држављанима Србије

СВАКО КО ЈЕ ПОТПИСАО УГОВОР СА ЕПС-ом(Електропривреда Србије), у незнању, потребно је да попуни и пошаље одговор одбијања уговора, уз образложење да су били обманути од стране ЕПС-а са непотпуним информацијама, где није објашњено које су последице потписивања уговора.

САОПШТЕЊЕ
Управама свих ОБРАЗОВНИХ УСТАНОВА, КАО И РОДИТЕЉИМА

Подстакнути писменим обраћањем бр. 601-00-1/2021-01/33 од 5. августа 2021. године, Бранка Ружића, нелегитимног првог потпредседника Владе и министра просвете, науке и технолошког развоја, остварујући своју уставну надлежност, између осталог и у области информисања, Привремена скупштина народа достојног Србије, овим упозорава просветне раднике - јавне службенике и родитеље о последицама евентуалног поступања по наведеном, као и по свим осталим сличним актима, те С А О П Ш Т А В А ...